Welkom bij Autobedrijf Gebr. Feenstra

Bent u op zoek naar een occasion voor een scherpe prijs dan bent u bij Autobedrijf Gebr. Feenstra aan het juiste adres. Ook voor reparatie, schadeherstel of onderhoud van uw auto, ongeacht het merk, kunt u bij ons terecht. Bekijk onze voorraad occasions of kom eens langs aan de Nieuwe Havenweg 75 in Hilversum.

 

Afbeeldingsgalerie

Gebr. Feenstra is een (h)echt familiebedrijf.

De familie Feenstra is al meer dan 50 jaar actief in de autobranche.  Dit biedt u de garantie dat u altijd professioneel, deskundig en snel door ons en/of onze medewerkers wordt geholpen.

In 1963 is de heer Feenstra gestart met zijn eigen automobielbedrijf. In 1999 heeft hij zijn bedrijf overgedaan aan zijn twee zoons. Autobedrijf Gebr. Feenstra is gespecialiseerd in de in-en  verkoop van occasions. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel. Alles onder een dak, wel zo vertrouwd en handig!

Door onze persoonlijke aanpak worden wij al jaren zeer gewaardeerd door onze relaties. En daar zijn we natuurlijk trots op!Eén ding willen we daarbij benadrukken: ons bedrijf draait om u en uw mobiliteit.Graag tot ziens!