Banden

Goede banden onder uw auto zijn van cruciaal belang. U wilt tenslotte veilig en comfortabel op uw bestemming aankomen. Een band met de juiste bandenspanning en het juiste profiel is zeer belangrijk.  Banden zijn niet alleen gemaakt voor diverse weersomstandigheden maar ook voor de zuinigheid en rijcomfort van uw auto. Iedere band heeft zo zijn eigen geluidsniveau en wegligging. 

Wij adviseren u graag juiste band voor uw auto, waarbij wij natuurlijk ook voor een optimale prijs/kwaliteit-verhouding zorgen.

Winterbanden

Wilt u ook in de winter veilig de weg op?  Kom dan naar Autobedrijf Gebr. Feenstra voor winterbanden. Onder de 7 graden Celsius hebben winterbanden een betere grip dan zomerbanden. Winterbanden zijn gemaakt van een zachter rubber soort. Hierdoor hebben winterbanden bij lagere temperaturen meer grip. Daarnaast heeft een winterband een ander profiel dan een zomerband. Speciaal ontworpen om grotere hoeveelheden water aftevoeren. Dus niet alleen bij sneeuw, maar ook bij nat weer zorgen winterbanden voor meer grip op uw veiligheid.

Bandenhotel

Voor onze klanten verzorgen wij opslag en montage van uw zomer en winterbanden.  De kosten voor deze service zijn €75,- per seizoen/wissel.

Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken. Telefonisch bereikbaar op 035-623 65 79